Încărcăm cea mai bună recomandare pentru tine...

Vrei facilități pentru a cheltui bani cu cardul tău fără să îți faci griji pentru dobânzi?

Cu cardul de credit al Băncii ING din România, te bucuri de diverse facilități cu anualitate gratuită!

Anúncios

Descoperă o lume de avantaje cu Cardul de Credit ING România! Cu până la 48 de rate fără dobândă, acest card nu oferă doar flexibilitate financiară, ci și comoditate prin posibilitatea de a plăti în rate oriunde în lume. Achiziționează-ți cardul instantaneu, fără costuri pentru opțiunea virtuală. Beneficiază de reduceri exclusive în magazinele partenere și simplifică-ți cumpărăturile cu plata prin telefon. La ING România, ai puterea de a-ți gestiona cheltuielile cu ușurință, costuri reduse și beneficii extraordinare. Descoperă libertatea financiară cu primul card de credit cu opțiune virtuală din România. Viitorul tău financiar începe acum! Vino să descoperi mai multe detalii despre acest card!

card

Você permanecerá no mesmo site

Verifică câteva dintre numeroasele avantaje ale solicitării cardului de credit al băncii ING România:

Diverse branduri partenere
Fără anualitate și taxă de emitere
Limită bună de credit
Plata în rate fără dobândă

Você permanecerá no mesmo site

Avantaje și beneficii unice

  • Plata flexibilă în rate: Acest card oferă flexibilitatea de a plăti cumpărăturile în rate de până la 48 de ori fără dobândă, oferind control financiar și comoditate titularilor de card.
  • Beneficii globale: Opțiunea de a plăti în 3 rate fără dobândă oriunde în lume oferă libertate în tranzacțiile internaționale.
  • Rapiditate în aprobare și primire: Posibilitatea de a primi cardul imediat, fie online în Home’Bank, fie personal într-o agenție ING, asigură titularilor acces rapid la credit și comoditate.

Dezavantaje și aspecte de luat în considerare

  • Limitări geografice: Opțiunea de a plăti în 3 rate fără dobândă în afara magazinelor partenere poate să nu fie disponibilă în unele țări. Verifică dacă funcționalitatea de plată în rate este aplicabilă în destinațiile dorite.
  • Costuri suplimentare pentru cardul fizic: Emiterea cardului fizic implică costuri, inclusiv o taxă de emitere și o anualitate de administrare de 35 de lei. Evaluează dacă comoditatea cardului fizic justifică costurile suplimentare sau dacă cardul virtual îți satisface nevoile fără cheltuieli extra.
  • Cerințe privind venitul minim: Aprobarea cardului este supusă unui venit minim, care trebuie să fie egal sau mai mare decât salariul minim din economie.

Da, poți plăti în rate cumpărăturile tale în magazinele partenere și, pentru achiziții de peste 500 de lei în locuri neafiliate, ai opțiunea de a plăti în 3 rate fără dobândă.

După efectuarea unei cumpărături ce poate fi plătită în rate, vei primi un SMS informativ. Activează plata în rate în până la 10 zile direct în Home’Bank sau răspunzând la SMS.

Pentru cardul virtual, nu există costuri. Pentru cardul fizic, există o taxă de emitere de 35 de lei și o anualitate de administrare, de asemenea, de 35 de lei. Consultă mai multe detalii despre costuri pe site-ul oficial.

Acum, că știi deja mai multe informații exclusive despre cardul de credit al băncii ING, ce zici să îți faci solicitarea pentru cardul virtual? Astfel, poți începe să beneficiezi de avantaje în cumpărăturile tale.

Apoi, verifică recenzia noastră exclusivă cu un ghid pas cu pas creat special pentru tine pentru a-ți face solicitarea în mod simplu. În plus, descoperă mai multe informații despre acest card.

ING Credit Card

Cardul de credit ING România: recenzia pentru libertate financiară!

Descoperă recenzia cardul de credit ING România și facilitează fiecare achiziție, fie că este vorba de magazine locale sau internaționale!

Pe de altă parte, ce-ar fi să afli despre un alt card românesc care îți oferă câteva avantaje în plus? Dacă vrei să câștigi puncte și avantaje exclusive în călătorii, vino să descoperi Banca Transilvania STAR Gold!

Banca Transilvania STAR Gold

Banca Transilvania STAR Gold: o recenzie a cardului pe care îl așteptai!

Cu review-ul cardului Banca Transilvania STAR Gold, vei înțelege de ce este ideal pentru cei care călătoresc frecvent!

Em Alta

content

Conheça o cartão de débito 14/17: para jovens que estão iniciando a vida financeira

O cartão de débito 14/17 é uma ótima ferramenta financeira para quem está chegando à maioridade. Conheça os benefícios e como obtê-lo!

Continue lendo
content

Qual o melhor cartão de crédito novo banco?

Veja o comparativo entre NB Verde, NB Gold e NB Branco e descubra qual é o melhor cartão de crédito Novo Banco para você!

Continue lendo
content

Como aderir ao Novo Banco? Descubra aqui!

Veja como aderir ao Novo Banco e acessar os inúmeros produtos financeiros que essa instituição bancária oferta, como cartões, seguros e mais.

Continue lendo

Você também pode gostar

content

Como aderir à Casa de Investimentos? Aprenda passo a passo

Aderir à Casa de Investimentos é simples e não exige que você saia de casa. Aprenda hoje como funciona e o que fazer!

Continue lendo
content

MB Way tem opções iguais ao Pix com cartão de crédito

O Pix com o cartão de crédito PicPay é uma ótima solução para transações financeiras no Brasil; veja o correspondente que existe em Portugal!

Continue lendo
content

Saiba como contratar o Crédito 2 Rodas Banco Primus e tenha prestações fixas até o final do contrato

Contratar o Crédito 2 Rodas Banco Primus é fácil e online. Com essa opção você pode financiar até 100% do valor da moto. Veja!

Continue lendo