Încărcăm cea mai bună recomandare pentru tine...

Ești obosit de cardurile care percepe taxe anuale și nu oferă beneficii semnificative pentru a te bucura?

Cu cardul de credit Star Gold de la Banca Transilvania, poți beneficia de avantaje unice, cum ar fi acumularea de puncte!

Anúncios

Descoperă un nou nivel de exclusivitate financiară cu Cardul de Credit STAR Gold de la Banca Transilvania. Bucură-te de beneficii de lux, cum ar fi acces VIP la sălile de aeroport, asigurare de călătorie în străinătate și comoditatea plății în rate fără dobândă până la 18x la peste 17 mii de magazine partenere. Fără taxe la tranzacții naționale și internaționale, acest card oferă libertate financiară. Prin solicitarea acum, primești 10 puncte Star după prima ta cumpărătură și te bucuri de serviciul gratuit NeoBT Internet și Mobile Banking în primele 6 luni. Ridică-ți experiența bancară cu STAR Gold și trăiește luxul unei noi ere financiare. Vino să descoperi toate detaliile despre acest card exclusiv din România!

card

Você permanecerá no mesmo site

Află câteva dintre numeroasele avantaje ale solicitării Cardului de credit Banca Transilvania STAR Gold!

Acumulează puncte
Plătește în rate
Asigurări exclusiviste pentru călătorii
Avantaje pentru călătorii

Você permanecerá no mesmo site

Avantaje și beneficii unice

  • Acces exclusiv la Business Lounges în aeroporturi: Bucură-te de luxul călătoriilor cu acces gratuit la Business Lounges în aeroporturi, făcând călătoriile tale și mai confortabile și elegante.
  • Plățile în rate fără dobândă până la 18x în mii de magazine partenere: Experimentează libertatea financiară cu opțiunea de a plăti în rate fără dobândă într-o rețea extinsă de magazine partenere, oferind o flexibilitate unică.
  • Asigurare internațională de călătorie cuprinzătoare: Simte-te în siguranță în călătoriile tale prin lume, deoarece STAR Gold oferă o asigurare cuprinzătoare pentru călătoriile internaționale, oferind liniște în aventurile tale.

Dezavantaje și aspecte de luat în considerare

  • Costuri asociate: În ciuda avantajelor, este important să iei în considerare taxele implicate, cum ar fi taxa de emitere și taxa anuală de administrare, care pot influența decizia de a solicita cardul.
  • Venit minim necesar: Cu un venit minim obligatoriu, STAR Gold poate să nu fie accesibil pentru toți consumatorii, limitându-și accesul la cei care îndeplinesc acest criteriu financiar.
  • Condiții pentru acces la beneficii: Desi oferă avantaje precum acces la Business Lounges și asigurare de călătorie, este crucial să reții că unele dintre aceste avantaje sunt condiționate de criterii specifice, ceea ce nu poate fi potrivit pentru toți utilizatorii.

Prezintă cardul premium STAR împreună cu cartea de îmbarcare pentru acces gratuit timp de până la 4 ore. Sunt necesare achiziții cu o valoare totală de cel puțin 300 de lei în ultimele 3 luni; în caz contrar, pot fi aplicate tarife.

Punctele STAR sunt acumulate în tranzacțiile efectuate cu cardul. După prima ta cumpărătură, primești un bonus de 10 puncte Star.

În primul caz, este vorba despre un card în care cheltuielile tale sunt limitate de suma de bani pe care o ai în cont, iar plata se efectuează automat. Pe de altă parte, creditul îți oferă o linie de credit pentru achizițiile tale.

Acum că știi deja unele aspecte pozitive și altele mai puțin interesante despre cardul de credit Star Gold de la Banca Transilvania, ce zici să îți faci propriul tău?

Așadar, verifică recenzia noastră și învață cum să faci aderarea în doar câțiva pași simpli. În plus, aici poți consulta și alte informații suplimentare despre Star Gold.

Banca Transilvania STAR Gold

Banca Transilvania STAR Gold: o recenzie a cardului pe care îl așteptai!

Cu review-ul cardului Banca Transilvania STAR Gold, vei înțelege de ce este ideal pentru cei care călătoresc frecvent!

Pe de altă parte, ce zici să descoperi și alt card? O opțiune ar fi cardul de credit oferit de Banca ING din România! Așadar, hai să aflăm mai multe detalii și opțiuni pentru tine!

Compară prețurile și ia-ți decizia cât mai curând posibil!

ING Credit Card

Cardul de credit ING România: recenzia pentru libertate financiară!

Descoperă recenzia cardul de credit ING România și facilitează fiecare achiziție, fie că este vorba de magazine locale sau internaționale!

Em Alta

content

Como solicitar o Crédito Creditas?

Saiba hoje mesmo como obter o crédito Creditas sem sair de casa e sem burocracia, a juros baixos e até 240 meses para quitar.

Continue lendo
content

Conheça o Crédito Habitação para Jovens Novobanco!

O Novobanco apresenta o crédito Habitação para Jovens. Com ele, você pode financiar sua própria casa com descontos e vantagens exclusivas.

Continue lendo
content

JetSmart: até 45% OFF em voos da companhia na América Latina!

Na JetSmart seus voos são mais baratos, você pode aproveitar diferentes promoções sazonais em mais de 12 localidades diferentes!

Continue lendo

Você também pode gostar

content

Como abrir uma conta Openbank?

Tu sabe como abrir conta Openbank? Pois saiba que a adesão é online e não é preciso se preocupar com taxas de abertura e manutenção. Veja!

Continue lendo
content

Conheça o cartão de crédito EuroBic Soft

O cartão de crédito EuroBic Soft conta com bandeira Visa e a tecnologia de pagamento por aproximação. Conheça aqui mais vantagens!

Continue lendo
content

Conheça o crédito consolidado Família Poupança!

O crédito consolidado Família Poupança ajuda você a economizar em até 60% do valor da soma das suas dívidas. Conheça tudo sobre ele!

Continue lendo