Încărcăm cea mai bună recomandare pentru tine...

Cauti avantaje unice, unde fiecare moneda cheltuita iti aduce oportunitati exclusive?

Cu Cardul de credit Flying Blue Premium de la Banca Transilvania, castigi mile pentru urmatoarea ta calatorie la fiecare cumparatura!

Anúncios

Trezește călătorul entuziast din tine cu Cardul BT Flying Blue Premium! Primești deja, solicitându-l, 2.000 Mile Extra la prima tranzacție financiară. Poți acumula până la 2 mile pentru fiecare 5 lei cheltuiți, asigurând experiențe de călătorie extraordinare. Bucură-te de acces exclusiv la sălile VIP din diferite aeroporturi din întreaga lume, alături de un pachet cuprinzător de beneficii, inclusiv asigurare de călătorie gratuită și rate fără dobândă în magazine selectate din România. Actualizează-ți Milele Premiu, explorează lumea cu încredere. Fii privilegiat cu Cardul BT Flying Blue Premium. Solicită acum și începe călătoria ta de neegalat!

card

Você permanecerá no mesmo site

Descoperiți câteva dintre numeroasele avantaje ale solicitării Cardului de Credit Banca Transilvania Flying Blue Premium!

Asigurați-vă călătoria
Beneficiați de acces VIP
Achitați-vă cumpărăturile în rate
Adunați mile

Você permanecerá no mesmo site

Avantaje:

  • Acumulează Mile Generoase: Primești 2.000 Mile Extra la prima ta tranzacție și poți acumula între 1,3 și 2 mile pentru fiecare 5 lei cheltuiți, asigurând o acumulare rapidă de Mile pentru experiențe de călătorie incredibile!
  • Experiență VIP în Călătorii: Bucură-te de acces exclusiv la sălile VIP din aeroporturile București și Cluj-Napoca, ridicându-ți călătoria aeriană la un nivel superior de confort și comoditate.
  • Siguranță și Beneficii Suplimentare: Pe lângă o acoperire extinsă de asigurare de călătorie gratuită, Cardul BT Flying Blue Premium oferă facilități de plată în rate fără dobândă în magazinele selectate din România, asigurând securitate financiară și flexibilitate pentru achizițiile tale.

Dezavantaje:

  • Taxe și Anualitate: Cardul BT Flying Blue Premium are o taxă de emitere pentru fiecare card, împreună cu o anualitate destul de ridicată pentru cardul principal după primul an. Acesta este un aspect de luat în considerare pentru cei care caută să minimizeze costurile suplimentare.
  • Cerințe de Venit Ridicate: Pentru a solicita Cardul BT Flying Blue Premium, este necesar să ai un venit lunar destul de ridicat, ceea ce poate fi o barieră pentru unii consumatori, limitând accesibilitatea la acest card specific.
  • Rată de Dobândă Ridicată: În plus, rata anuală efectivă (RAE) a Cardului Premium este de 29,63%. Desi oferă beneficii, această rată poate duce la costuri financiare semnificative pe termen lung, în special pentru cei care mențin solduri neachitate.

Da, cardul este disponibil în două variante: Classic și Premium. Fiecare variantă oferă diferite beneficii, taxe și cerințe, permițând utilizatorilor să aleagă ce se potrivește cel mai bine nevoilor lor.

Pentru a acumula mile pentru călătoriile tale, este necesar doar să faci cumpărături cu cardul tău. Există recompense diferite pentru cheltuieli diferite, cum ar fi cele în România sau cu partenerii de afaceri.

Pentru a solicita cardul, trebuie să fii membru Flying Blue cu rezidență permanentă în România și să îndeplinești cerințele de venit specificate. Procesul de înregistrare poate fi început pe site-ul oficial al Băncii Transilvania.

Dacă ți-a plăcut să afli ce oferă cardul Flying Blue Premium de la Banca Transilvania, atunci de ce să nu descoperi mai multe detalii despre acest card și să decizi dacă merită cu adevărat?

Așadar, vino să consulți recenzia noastră și descoperă cele mai bune oferte. În plus, vezi pașii noștri exclusivi!

Banca Transilvania Flying Blue Gold

Banca Transilvania Flying Blue Premium: descoperiți beneficiile acestei cărți de credit!

Cardul Flying Blue Banca Transilvania îmbunătățește călătoriile cu mile și oferte exclusive, având și asigurări incluse!

Acum, ce-ar fi să descoperi o altă oportunitate de carduri în România, pentru a alege și bucura-te de oportunități?

Așadar, verifică un alt card de la Banca Transilvania, STAR Gold, și vezi dacă răspunde mai bine intereselor și profilului tău de consum!

Banca Transilvania STAR Gold

Banca Transilvania STAR Gold: o recenzie a cardului pe care îl așteptai!

Cu review-ul cardului Banca Transilvania STAR Gold, vei înțelege de ce este ideal pentru cei care călătoresc frecvent!

Em Alta

content

Como abrir conta na Caixa Geral de Depósitos?

Quer acessar produtos e serviços da CGD? Então confira como abrir conta na Caixa Geral de Depósitos sem sair de casa, com conforto a seguir!

Continue lendo
content

Como pedir o cartão EuroBic Soft?

O cartão EuroBic Soft conta com cobertura internacional e possibilidade de isenção de anuidade. Confira aqui como solicitar o seu!

Continue lendo
content

Como se tornar cliente do Banco CTT?

Veja como se tornar cliente do banco CTT para ter acesso a contas, investimentos, seguros e muito mais! O processo pode ser online.

Continue lendo

Você também pode gostar

content

Conheça o cartão de crédito Caixa Leve

Com cobertura nacional e internacional, adesão online, cashback e anuidade grátis: o cartão de crédito Caixa Leve é completo. Saiba mais!

Continue lendo
content

Conheça o cartão de crédito NB Verde Dual

Anuidade grátis para até dois cartões e acesso aos programas de pontos Amex e Visa: saiba mais sobre o cartão de crédito NB Verde Dual!

Continue lendo
content

Apoio Social Comunidade de Inserção: o que é?

O Apoio Social Comunidade de Inserção é um auxílio da Segurança Social. Seu objetivo é ajudar pessoas em exclusão social a se reintegrar!

Continue lendo