Cartões

Kredittkort Trumf Visa: Oppdag fordelene

Vil du finne ut hvordan Trumf Visa fungerer, hvilke fordeler det gir, og eventuelle ulemper det kan ha? Sjekk denne fullstendige gjennomgangen og bestem deg for om det er det beste alternativet for deg! I tillegg kan du sammenligne det med andre kort på nettstedene. Finn ut mer!

Anúncios

Utforsk en verden av fordeler med Trumf Visa! Bonuser i dine favorittbutikker, eksklusive tilbud og friheten til å bruke med tillit!

Trumf Visa
Kredittkort Trumf Visa: Oppdag fordelene. Kilde: Trumf

Oppdag hemmeligheten for å gjøre kjøpene dine om til spare- og belønningsmuligheter med Trumf Visa kredittkort. Forestill deg å tjene eksklusive bonuser på hver transaksjon, spesielt i dine favorittbutikker som Kiwi og Spar.

card

Kredittkort

Trumf Visa

Raskt Enkelt

Du sparer ekstra mye Trumf-bonus på dagligvarer og mange andre fordeler!

Você será redirecionado a outro site

Så hvis du noen gang har lurt på hvordan dine daglige kjøp kan gi deg mer, er du i ferd med å finne ut nå! Se noen fordeler i tabellen nedenfor!

Årsgebyr0 kr
Kredittramme100.000 kr
Effektiv rente27,19%
FordelReiseforsikring; bonuser på kjøpene dine;

Vil du vite mer detaljer om fordelene og til og med hvilke punkter du bør vurdere før du går med på det? Ikke gå glipp av sjansen til å maksimere sparepengene dine med Trumf Visa, og finn ut om det er det ideelle kortet for deg!

Kredittkort Trumf Visa: En nærmere titt!

Så vær klar over at Trumf Visa kredittkortet er et ideelt valg for NorgesGruppen-kunder. I tillegg til å tilby eksklusive fordeler for kjøp i butikker, frukt og mer, nyter du andre tilbud.

En av dem er den uimotståelige mengden forsikringer som Trumf har å tilby, spesielt for de som liker å reise ofte. Dermed kan du dra nytte av fordelen hvis du kjøper minst 50% av billetten med dette kortet.

Så får du gratis avbestilling ved kjøp, i tillegg til å tjene 0,5% bonus! Imidlertid kan dette ikke være en så omfattende forsikring som andre mer omfattende. Så sjekk om det virkelig er verdt å velge kortet for forsikringene!

Kredittkort Trumf Visa: Er det verdt det?

Trumf Visa
Utforsk en verden av fordeler med Trumf Visa! Bonuser i dine favorittbutikker, eksklusive tilbud og friheten til å bruke med tillit! Kilde: Trumf

For å bestemme om et kredittkort virkelig er verdt det for deg, er det nødvendig å ta hensyn til noen punkter. For eksempel, hva er forbruksprofilen din, og hvor mye bruker du kortet.

Dermed vil hvert kort være positivt for en annen type forbruker og bruker. Så i tilfelle Trumf Visa kredittkort anbefales det for de som er vant til å handle i NorgesGruppen-nettverket.

Med andre ord, hvis du passer inn i denne gruppen, vil dette kortet være perfekt med tilgjengelige bonuser. I tillegg kan personer som liker å reise, dra nytte av fordelene med Trumf Visa!

Fordeler

Så den viktigste fordelen som Trumf Visa kredittkortet gir er bonusene for kjøp i NorgesGruppen-butikker! Så når du gjør alle slags kjøp i noen av butikkene, får du 2% bonus!

For øvrig er butikkene tilgjengelige i gruppen: Menu, Kiwi, Joker, Spar, Eurospar og Jacobs! Så, avhengig av hva du kjøper, kan du få en høyere prosentandel bonus på kjøpene dine.

Men fordelene stopper ikke der! Hvis du handler i andre butikker med kortet ditt, kan du også dra nytte av 0,5% bonus. Det eneste unntaket er ved kjøp i konkurrerende butikker!

Ulemper

Det er få ulemper knyttet til Trumf Visa kredittkort, hvorav den viktigste er knyttet til det faktum at du tjener mesteparten av bonusene i NorgesGruppen-butikkene.

Med andre ord, hvis du handler i andre nettverk, er det bedre å vurdere andre kort som kan gi flere fordeler. Dette skyldes at 0,5% bonus på kjøp er en lav prosentandel sammenlignet med andre kort.

I tillegg kan rentesatsen som Trumf Visa krever, være en negativ faktor fordi den er noe høy i forhold til andre kort i samme fordelskategori. Derfor kan det også være lurt å sammenligne dette tilbudet med andre kort.

Hvordan søke om Trumf Visa kredittkort?

Trumf Visa
Kredittkort Trumf Visa: Oppdag fordelene. Kilde: Trumf

Først og fremst må du bli medlem av Trumf for å kunne søke om Trumf Visa-kortet. For å gjøre dette, kan du gå til nettstedet og registrere deg enkelt på hjemmesiden!

I tillegg, for å søke om ditt Trumf Visa-kort, klikk på “fordeler”-fanen øverst på skjermen. Deretter velger du alternativet “kredittkort” og velger Visa Trumf. Deretter klikker du på “søk om Trumf Visa kredittkort”.

Hvis du allerede er Trumf-kunde, trenger du bare å logge inn med kontoen din og følge de anbefalte trinnene. Deretter venter du mens søknaden din behandles. Snart bør du motta ditt Trumf Visa!

Krav

Uansett må du oppfylle noen grunnleggende krav for å bli med i Trumf Visa-kredittkortet. For det første må du være over 18 år for å sende inn søknaden din.

I tillegg må du være en norsk statsborger og ikke ha ubetalte regninger i ditt navn. En annen viktig ting er at du allerede må være medlem av Trumf-programmet for å søke om kortet.

Så husk at det vil være nødvendig å bevise alle kravene ved å presentere informasjon og dokumenter under søknadsprosessen.

card

Kredittkort

Trumf Visa

Raskt Enkelt

Du sparer ekstra mye Trumf-bonus på dagligvarer og mange andre fordeler!

Você será redirecionado a outro site

Bli kjent med et annet alternativ: Bank Norwegian kredittkort!

Likte du å lære alle detaljene om Trumf Visa kredittkort? Da bør du ikke gå glipp av sjansen til å bli med på dette norske kortet for eksklusive kjøp i NorgesGruppen-butikkene!

Uansett, det er mange kort tilgjengelige i Norge. Et av dem er det kjente Bank Norwegian kredittkortet! Vil du lære mer detaljer om dette kortet og sammenligne det med Trumf?

Så sjekk nå mer informasjon i tabellen nedenfor og få svar på spørsmålene dine ved å se gjennom vår spesielle gjennomgang!

Trumf Visa KredittkortBank Norwegian Kredittkort
Årsgebyr0 kr0 kr
Kredittramme100.000 kr100.000 kr
Effektiv rente27,19%24,4%
FordelReiseforsikring; bonuser på kjøpene dine.CashPoints-systemet ved kjøp; Reiseforsikring; Dagligvareforsikring; Ingen skjulte gebyrer.

Finn ut mer om alle fordelene ved å bli kunde hos Bank Norwegian!

Bank Norwegian kredittkort

Kredittkort fra Bank Norwegian: Oppdag fordelene

Bank Norwegian kredittkort er en mulighet til å endre måten du håndterer økonomien din på med rimelige fordeler!

Em Alta

content

Descubra como abrir agora a tua Conta Poupança Aforro Millennium BCP!

Tu podes abrir uma Conta Poupança Aforro Millennium BCP pela internet. Para isso, só precisa possuir uma conta à ordem no banco!

Continue lendo
content

Como aderir à corretora AvaTrade?

Uma das melhores corretoras de investimentos no mercado português está aqui. Veja agora mesmo como é simples aderir à Corretora AvaTrade.

Continue lendo
content

Conheça o crédito pessoal moey!: vantagens exclusivas!

Quer obter o crédito pessoal moey!? Pois essa é uma ótima opção para quem quer facilidades e praticidades! Tenha seu dinheiro em 30 minutos!

Continue lendo

Você também pode gostar

content

O que são depósitos a prazo simples e estruturados?

Os depósitos a prazo simples e estruturados ajudam o valor do seu dinheiro a se manter mesmo com a inflação. Saiba mais sobre eles!

Continue lendo
content

Descubra como abrir agora o teu Depósito a Prazo a 15 meses CGD!

Abrir a conta Depósito a Prazo a 15 meses do CGD é prático! Podes fazer isso pela internet, app e até pessoalmente numa agência!

Continue lendo
content

Como solicitar o Visto de Residência para Estudo, Intercâmbio, Estágio ou Voluntariado?

Quer saber como solicitar seu Visto de Residência para Intercâmbio, Estudo, Voluntariado ou Estágio? Você só precisa ir até um consulado!

Continue lendo