Cartões

Kredittkort Santander Red: få kjennskap til fordelene

Er du på jakt etter et kort for daglig bruk som ikke bare hjelper deg å spare penger på kjøpene dine, men også tilbyr lav rente? Hva med å utforske hemmelighetene til Santander Red kredittkort? Sjekk alle detaljene nedenfor!

Anúncios

Lave renter, uimotståelige fordeler og rabatter. Gjør pengene dine til en fordel med Santander Red kredittkort!

Santander Red
Kredittkort Santander Red: få kjennskap til fordelene. Kilde: Santander

Oppdag den økonomiske kraften med Santander Red kredittkort. Når hver beslutning teller, er Santander Red mer enn bare et vanlig kort; det er din allierte for å maksimere hver transaksjon.

card

Kredittkort

Santander Red

Raskt Enkelt

En av markedets laveste kredittkortrenter – Inntil 100 000 kroner i kredittgrense!

Você será redirecionado a outro site

Så forestill deg en rente som ikke belaster lommeboken din, cashback på favorittmerkene dine og rabatter som overrasker. Santander Red tilbyr alt dette og mer. Se detaljene nedenfor!

Årsgebyr0 kr
Kredittramme100.000 kr
Effektiv rente17,1%
FordelLave renter; Cashback; Eksklusive rabatter;

Nysgjerrigheten er vekket? Fortsett å lese og avdekke hvordan Santander Red kan løfte økonomiske opplevelser til et høyere nivå.

Kredittkort Santander Red: en nærmere titt!

Med opptil 50 dager rentefri gjør Santander Red kredittkort ikke bare ting lettere, men forvandler også måten du bruker penger på. I tillegg fortsetter renten å være under gjennomsnittet for andre banker, på 17,1%, etter denne perioden.

Så hvis du trenger å overføre saldo mellom kort, kan dette også være en flott mulighet. Andre sentrale høydepunkter fra Santander gjør at det får tittelen Beste kredittkort i Norge!

Med dette kortet kan du også betale delt, over flere måneder eller bare en gang. Uansett er det et flott alternativ for å handle og spare samtidig!

Kredittkort Santander Red: er det verdt det?

Santander Red
Lave renter, uimotståelige fordeler og rabatter. Gjør pengene dine til en fordel med Santander Red kredittkort! Kilde: Santander

For å finne ut om et kredittkort virkelig er verdt det, er det første trinnet å kjenne ditt utgiftsmønster og forbruksvaner med kortet. På den måten kan du velge det ideelle!

Uansett kan Santander Red være et kredittkort som virkelig er verdt det. Dette skyldes fordelene det gir. Med andre ord er dette et kort for de som ønsker å spare mens de bruker.

For eksempel, hvis du liker å reise eller handle i kjente butikker, enten på datamaskinen eller personlig, kan Santander Red være en flott mulighet for deg!

Fordeler

Så de viktigste fordelene som Santander Red har å tilby som kredittkort er eksklusiv cashback fra Santander og Dealpass. I det første tilfellet får du 4,9% til 20% cashback avhengig av butikken.

For å hjelpe deg med å bestille hotell, gir nettsiden hoteis.com 7% cashback på kjøpene dine. På Goddlevert.no kan du få opptil 20%, noe som er et flott tilbud. Det er over 200 kjente butikker.

På den annen side er rabattene i Dealpass faste, og du kan få tilbud som varierer fra 10% til 25%! Noen av tjenestene og butikkene tilgjengelige inkluderer 20% på Son Spa, 25% på Dentista Sturla Sky og mye mer!

Ulemper

En av de største ulempene vi kan fremheve med Santander Red kredittkort er mangelen på gratis forsikringer. For de som liker å reise, er et kort med god forsikring avgjørende!

I tillegg, hvis du ikke har planer om å bruke dette kortet ofte, er det kanskje ikke det beste alternativet. Dette skyldes at hvis kortet ikke brukes i løpet av ett år, må du betale 149 kr!

Videre er det også et annet punkt å vurdere sammenlignet med andre kredittkort i samme kategori, og det er gebyrene for transaksjoner i utenlandsk valuta. I tilfelle av Santander Red kan denne verdien komme opp i 1,75%.

Hvordan søke om Santander Red kredittkort?

Santander Red
Kredittkort Santander Red: få kjennskap til fordelene. Kilde: Santander

For å søke om Santander Red kredittkort, kan du gjøre hele prosessen via internett, gjennom bankens nettside. Så, gå til hjemmesiden og klikk på kredittkortfanen.

Deretter velger du alternativet Santander Red, for større utgifter. Les deretter informasjonen om kortet og søk om Red. Du trenger bare å fylle ut noen opplysninger, som navn, e-post, mobilnummer og noen detaljer om nåværende jobb.

I tillegg følger du trinnene som er oppgitt på nettstedet, bekrefter de angitte kravene, og du kan søke om kortet hvis det blir godkjent av banken. Prosessen er enkel og grei, uten behov for å forlate hjemmet!

Krav

Som ethvert kredittkort har Santander Red også noen grunnleggende krav for at du skal kunne søke. For det første er det viktig at du er over 20 år ved påmeldingstidspunktet.

I tillegg må din årlige inntekt, uten skatt, være minst 50 000 kr. En annen viktig ting er at du ikke kan ha ubetalte regninger på ditt navn. Med andre ord må alt være betalt!

Så for å kunne søke, må alle disse opplysningene bekreftes gjennom relevant dokumentasjon! Så hvis du oppfyller kravene, kan du allerede få kortet ditt!

card

Kredittkort

Santander Red

Raskt Enkelt

En av markedets laveste kredittkortrenter – Inntil 100 000 kroner i kredittgrense!

Você será redirecionado a outro site

Bli kjent med et annet alternativ: Bank Norwegian kredittkort!

Likte du å få mer eksklusive detaljer om Santander Red kredittkort? Da bør du ikke gå glipp av denne muligheten til å endre forbruket ditt med et gratis kort, med god grense og lav rente!

På den annen side er kanskje ikke de mest markante egenskapene til Santander Red kredittkort ideelle for deg! Så hvorfor ikke bli kjent med et annet norsk kort som er veldig populært?

Så kom og få mer informasjon om Bank Norwegian Credit Card og hold deg oppdatert på fordelene med eksklusive cash points!

Santander Red KredittkortBank Norwegian Kredittkort
Årsgebyr0 kr0 kr
Kredittramme100.000 kr100.000 kr
Effektiv rente17,1%24,4%
FordelLave renter; Cashback; Eksklusive rabatter;CashPoints-systemet ved kjøp; Reiseforsikring; Dagligvareforsikring; Ingen skjulte gebyrer;

Sjekk tabellen nedenfor og vår gjennomgang for mer unik informasjon!

Bank Norwegian kredittkort

Kredittkort fra Bank Norwegian: Oppdag fordelene

Bank Norwegian kredittkort er en mulighet til å endre måten du håndterer økonomien din på med rimelige fordeler!

Em Alta

content

Como solicitar o cartão pré-pago BPI Cash?

Pelas muitas vantagens, como rapidez nos pagamentos e cobertura internacional, solicitar o cartão BPI Cash vale a pena. Veja como é simples!

Continue lendo
content

Como pedir o cartão de débito R42 Metal?

Veja como pedir o cartão de débito R42 Metal e aproveite as suas vantagens, como cobertura internacional e bandeira Mastercard!

Continue lendo
content

Como solicitar o Apoio Social a Emigrantes Carenciados?

Solicitar o Apoio Social a Emigrantes Carenciados pode ser um pouco burocrático, mas nós te ajudamos! Descubra como fazer clicando aqui!

Continue lendo

Você também pode gostar

content

Apoio Social Família e Comunidade: o que é?

O Apoio Social Família e Comunidade é um auxílio criado pela Segurança Social de Portugal que visa minimizar a desigualdade social. Conheça!

Continue lendo
content

DS Intermediários de Crédito: encontre assistência na hora de contratar crédito!

A DS Intermediários de Crédito é gratuita e ajuda você a encontrar a melhor linha de crédito de acordo com o seu perfil. Saiba mais!

Continue lendo
content

Quem não precisa de entregar o IRS em 2023?

Nem todos precisam entregar o IRS 2023! Assim, se tens uma renda que se enquadra no valor mínimo, podes obter uma certidão de dispensa!

Continue lendo