Cartões

Cardul de credit ING România: recenzia pentru libertate financiară!

Facilitățile de plată în România vin direct de la ING! Cu cardul de credit, poți plăti în rate multiple, descoperi magazine partenere și scapi de grija dobânzilor! Deci, dacă pasiunea ta este să cumperi, vino să afli mai multe!

Anúncios

Cardul ING România: până la 48 de rate fără dobândă, costuri reduse și zero stres. Descoperă acum libertatea financiară!

ING Credit Card
Cardul de credit ING România: recenzia pentru libertate financiară! Origine: ING

În această recenzia, explorează cardul de credit ING România, biletul tău către o experiență financiară fără complicații! Acest card oferă avantaje exclusive pentru cei care iubesc să consume!

card

Card de credit

ING România

Rapid Simplu

Rate extinse cu 0% dobândă la parteneri!

Você será redirecionado a outro site

Așadar, imaginează-ți: până la 48 de rate fără dobândă, cu flexibilitatea de a plăti în 3 tranșe oriunde în lume. Acesta nu este doar un card; este cheia ta către reduceri exclusive și control total asupra cheltuielilor tale.

Taxa anuală0 ron (no virtual)
Deducerea taxei de emitere0 ron (virtual)
Rata dobânzii fixe a băncii25%
BeneficiiRate cu 0% dobândă pentru parteneri; Rambursare; Refinanțare;

Așadar, dorești să știi cum îl poți obține instantaneu? Cireașa de pe tort este că cardul poate fi virtual, ecologic și fără costuri suplimentare.

Așadar, pornește în această călătorie financiară inteligentă și eliberează-te de complicații. Vrei să afli mai mult? Continuă să citești pentru a descoperi toate detaliile și a învăța cum îți poți obține propriul card!

Recenzie card de credit ING România: o analiză atentă!

În această recenzia, vom înțelege cum funcționează cardul de credit ING din România, opțiunea ideală pentru consumatorii locali și internaționali. Acest lucru se datorează faptului că principalul avantaj al acestui card constă în posibilitatea de a plăti în rate.

Acest card poate fi gestionat direct din aplicația ta de pe telefon, facilitând întreaga ta administrare și control asupra conturilor tale. În plus, nu este nevoie să soliciti varianta fizică a cardului!

De altfel, ai un limită bună de până la 75.000 de lei pentru negociere. Cu toate acestea, ai grijă, pentru că dacă trebuie să plătești dobândă, aceasta nu este ieftină: 25% din valoare! Prin urmare, încearcă întotdeauna să îți ții conturile în ordine!

Recenzie card de credit ING România: merită?

ING Credit Card
Cardul ING România: până la 48 de rate fără dobândă, costuri reduse și zero stres. Descoperă acum libertatea financiară! Origine: ING

Acest card merită pentru un anumit tip de client și consumator, dar oare ești tu în această categorie? În această recenzia, devine evident că cardul de credit ING este potrivit pentru cei care doresc să beneficieze de confort.

Așadar, te bucuri de libertate cu un card virtual fără costuri și taxe. În plus, ai posibilitatea de a cheltui în mod liber, beneficiind de o acoperire bună pentru ratele fără dobândă.

Cu alte cuvinte, dacă ești un pasionat de cumpărături și îți plac magazinele partenere ale băncii ING, aceasta poate fi opțiunea ideală pentru tine! Verifică câteva dintre aceste magazine:

  • emag;
  • fashion days;
  • Douglas;
  • Sole;
  • möma;
  • top shop;
  • summer well;
  • foodsaver;
  • carrefour;
  • cora;

Avantaje

În această recenzie, am arătat că prima avantaj este gratuitatea cardului de credit ING. În plus, posibilitatea de a plăti în rate cumpărăturile tale în magazinele partenere de până la 48 de ori fără nicio taxă de dobândă reprezintă un punct forte.

În plus, pentru magazinele care nu sunt partenere, poți plăti în rate de până la 3 ori, de asemenea, fără dobândă. O altă avantaj minunată este că acest card are o variantă digitală!

Cu alte cuvinte, poți plăti direct cu smartphone-ul tău, folosind tehnologia contactless și aplicațiile de portofele digitale oferite de sistemele disponibile.

Dezavantaje

ING Credit Card
Cardul ING România: până la 48 de rate fără dobândă, costuri reduse și zero stres. Descoperă acum libertatea financiară! Origine: ING

Pentru unele persoane, una dintre principalele dezavantaje este că beneficiul gratuității taxei anuale este disponibil doar dacă optezi pentru varianta digitală a cardului. Cu alte cuvinte, dacă ai varianta fizică, aceasta implică costuri suplimentare.

În plus, posibilitatea de a plăti în 48 de rate fără dobândă este limitată la magazinele partenere ale ING, ceea ce ar putea să nu fie de mare utilitate pentru tine. Mai mult, nu beneficiezi de programe de puncte, de exemplu.

Mai mult decât atât, nu au fost identificate alte aspecte care ar putea să îți afecteze experiența.

Cum să soliciți cardul de credit ING România?

În această recenzie, îți vom învăța tot ce trebuie să știi pentru a obține propriul tău card de credit ING! Astfel, în primul rând, trebuie să fii deja client al băncii ING din România pentru a putea solicita cardul.

Dacă ești deja client, accesează contul tău prin intermediul site-ului sau al aplicației exclusive. Apoi, selectează opțiunea „produse”, apoi „credit”, apoi „card de credit” și dă clic pe fila „solicitare”.

Pe de altă parte, dacă nu ești încă client, este necesar să îți deschizi contul cât mai curând posibil. Punctul pozitiv este că acest lucru este ușor și poate fi făcut rapid online. Hai să vedem mai multe detalii?

Deschiderea contului ING România

Astfel, pentru a-ți deschide contul, pe pagina cardul de credit, pe site-ul băncii ING, trebuie să dai clic pe „vreau card”. Apoi, va trebui să completezi un formular cu informațiile solicitate.

Este important să furnizezi numele, numărul de telefon, adresa de e-mail, printre alte date. De asemenea, va trebui să trimiți documente justificative referitoare la cerințele minime. Apoi, vei fi contactat de un angajat.

Astfel, vei putea merge la o sucursală ING și să semnezi documentația potrivită după ce propunerea și limitele tale vor fi aprobate de bancă! Nu este simplu?

card

Card de credit

ING România

Rapid Simplu

Rate extinse cu 0% dobândă la parteneri!

Você será redirecionado a outro site

Cerințe

Primul criteriu este să fii în vârstă de cel puțin 18 ani pentru a-ți deschide un cont la Banca ING din România și pentru a putea accesa un astfel de card de credit.

De asemenea, este necesar să îndeplinești venitul minim. Acesta trebuie să fie egal sau mai mare decât salariul minim din economie. Mai mult, nu s-au găsit alte cerințe care să te împiedice!

Descoperă o altă opțiune: Banca Transilvania STAR Gold Credit Card!

Ți-a plăcut recenzia noastră a cardul de credit ING din România? Acum, că cunoști atât calitățile, cât și aspectele negative, poți decide dacă această opțiune merită pentru tine.

De exemplu, dacă ești în căutarea unui card care oferă mai multe avantaje exclusive? Dacă contează pentru tine să plătești un pic mai mult? Atunci, ce zici să afli mai multe despre cardul de credit Banca Transilvania STAR Gold?

Cartao de crédito ING RomêniaBanca Transilvania STAR Gold
Taxa anuală0 ron (no virtual)200 ron
Deducerea taxei de emitere0 ron (virtual)100 ron
Rata dobânzii fixe a băncii25%24,00%
BeneficiiRate cu 0% dobândă pentru parteneri; Rambursare; Refinanțare;Împărțirea în până la 12 rate fără dobândă; comision în magazine; Acces prioritar în aeroport;

Mai mult decât atât, află că acest card este excelent pentru cei care planifică călătorii internaționale și doresc să economisească menținând confortul! Vino să descoperi toate detaliile.

Banca Transilvania STAR Gold

Banca Transilvania STAR Gold: o recenzie a cardului pe care îl așteptai!

Cu review-ul cardului Banca Transilvania STAR Gold, vei înțelege de ce este ideal pentru cei care călătoresc frecvent!

Sobre o autor  /  Filipe Travanca

Bacharel em História e Audiovisual pela Universidade de São Paulo. Apaixonado pela escrita e pela literatura, atua como roteirista, redator e contista, explorando os mais variados temas e assuntos. Um grande curioso, que gosta de estudar de tudo um pouco e partilhar esses aprendizados em seus textos.

Revisado por  /  Samantha Scorbaioli

Editor(a) sênior

Em Alta

content

Conheça o Crédito pessoal banco CTT!

O crédito pessoal do banco CTT conta com inúmeras vantagens, todo o processo é online e sem taxa de comissionamento de abertura! Veja aqui.

Continue lendo
content

Como solicitar o Apoio Social Família e Comunidade?

Saiba como solicitar o Apoio Social Família e Comunidade que vai te ajudar a se reinserir na sociedade. Acesse e veja o passo a passo!

Continue lendo
content

O que é Apoio Extraordinário de 1000 milhões de Euros ao Custo do Gás Natural?

Conheça o Apoio Extraordinário de 1 bilhão de euros ao custo do gás natural, uma iniciativa para enfrentar o aumento dos preços do gás.

Continue lendo

Você também pode gostar

content

Empréstimo Urgente: como aderir com as melhores soluções para ti!

Aderir ao Empréstimo Urgente é ótimo para quem precisa de crédito pessoal rápido, sem burocracia e com as melhores taxas do mercado!

Continue lendo
content

Conheça os Bancos Digitais com Cartão de Débito!

Existem vários Bancos Digitais de que disponibilizam cartão de débito e tem toda a praticidade das transações online. Conheça os principais!

Continue lendo
content

Como solicitar o cartão Revolut Metal?

Para solicitar o cartão de crédito Revolut Metal basta acessar um dos canais disponibilizados pela empresa! Clique aqui e entenda mais.

Continue lendo