Cartões

Kredittkort fra Bank Norwegian: Oppdag fordelene

Vil du dra nytte av en uslåelig kredittkortmulighet i Norge? Hva med å bli kjent med Bank Norwegians kredittkort og finne ut hvilke fordeler og ulemper det har? Lær hvordan du kan søke ved å følge vår trinnvise veiledning. Finn ut mer!

Anúncios

Med Bank Norwegian-kortet blir dine utgifter til flybilletter – Tjen, reis, gjenta!

Bank Norwegian kredittkort
Kredittkort fra Bank Norwegian: Oppdag fordelene. Kilde: Bank Norwegian

Forenkle økonomien din med Bank Norwegian Kredittkort. Forestill deg et kort som går utover det konvensjonelle, og tilbyr opptil 6 ukers rentefri betalingsutsettelse, uten årlige avgifter. Vil du ha mer?

card

Kredittkort

Bank Norwegian

Raskt Enkelt

Rentefrihet inntil 45 dager – Inntil 150 000 kroner i kreditt!

Você será redirecionado a outro site

Samle CashPoints med hvert kjøp, og gjør utgifter om til håndfaste belønninger. Med en kredittgrense på opptil NOK 100 000, er økonomisk frihet innen rekkevidde. Sjekk flere detaljer nedenfor.

Årsgebyr0 kr
Kredittramme100.000 kr
Effektiv rente24,4%
FordelCashPoints-systemet ved kjøp; Reiseforsikring; Dagligvareforsikring; Ingen skjulte gebyrer.

Men dette er bare begynnelsen. Likte du det og vil vite mer? La oss finne ut hvordan Bank Norwegian Kredittkort kan forandre forholdet ditt til penger. Fortsett å lese for å finne ut om det er verdt det og hvordan du kan søke!

Bank Norwegian Kredittkort: en nærmere titt!

Bank Norwegian-kredittkortet er ett av de mest populære i hele landet! Dette skyldes at det er en perfekt kombinasjon av fordeler og rimelige priser. Med andre ord, det er flott for å spare penger i hverdagen!

Dette kortet gir mange fordeler, fra å samle poeng ved hvert kjøp til en dagligvareforsikring. Dette er en fordel som hjelper deg med matvarekjøp i tilfelle arbeidsledighet eller helseproblemer.

I tillegg gir reiseforsikringen deg tilgang hvis du betaler minst 50% av reisen med kortet ditt! Så, hvis flyet ditt blir kansellert, er du økonomisk beskyttet!

Bank Norwegian Kredittkort: Er det verdt det?

For å finne ut om et kredittkort virkelig er verdt det, er det nødvendig å kjenne forbruksvanene dine. I tillegg må du forstå hva målene og intensjonene dine er med å skaffe deg et kort.

Så Bank Norwegians kredittkort anbefales for forskjellige typer publikum. Hvis du vil spare penger i hverdagen og dra nytte av gode fordeler, kan dette være et godt valg.

I tillegg må du alltid sjekke de forskjellige tilgjengelige korttypene og hvilke krav som må oppfylles for å kunne søke om ditt. Ofte har et kort alvorlige begrensninger.

Fordeler

Bank Norwegian kredittkort
Med Bank Norwegian-kortet blir dine utgifter til flybilletter – Tjen, reis, gjenta! Kilde: Bank Norwegian

For det første sparer du allerede penger ved å ikke ha årsavgift. I tillegg har du rett til seks ukers betalingsutsettelse uten renter på dine delbetalte kjøp!

Du kan også ta ut penger i utenlandsk valuta i utlandet uten å bekymre deg for å betale noen gebyrer. En annen markant fordel er cashpoints, der hvert poeng er lik 1 krone.

Du kan tjene mellom 0,5% og 5% av totalverdien av kjøpet ditt i poeng, avhengig av typen kjøp du gjør. Hvis du kjøper flybilletter, tjener du flere poeng!

Ulemper

Imidlertid er ikke alt bare positive poeng og glede. Bank Norwegians kredittkort har også sine negative sider og noen ulemper. De viktigste involverer begrensninger og krav for å bli medlem.

I tillegg, avhengig av typen transaksjon du skal gjøre, kan du måtte betale gebyrer, for eksempel hvis du må ta ut kroner i minibanker i utlandet. Så sjekk hele prislisten før du utfører prosessene.

I tillegg er rentesatsen ganske høy. Derfor er det viktig at du kontrollerer utgiftene dine og unngår å måtte betale renter, da de kan være en belastning for budsjettet ditt.

Hvordan søke om Bank Norwegian Kredittkort?

Bank Norwegian kredittkort
Kredittkort fra Bank Norwegian: Oppdag fordelene. Kilde: Bank Norwegian

Å søke om Bank Norwegian kredittkort kan være enklere enn du tror. Gå til nettsiden til finansinstitusjonen og søk etter alternativet “kredittkort” på hjemmesiden.

Deretter klikker du på den røde knappen som lar deg søke om kredittkortet. Du blir deretter omdirigert til et skjema som du må fylle ut med dine relevante opplysninger.

Send deretter inn søknaden din og legg ved de dokumentene som Bank Norwegian ber om. Bare vent på vurderingen av søknaden din og bruk deretter kortet til kjøpene dine.

Krav

For å bli medlem av Bank Norwegian kredittkort må du oppfylle noen grunnleggende krav. For eksempel må din månedlige inntekt være minst 120 000 kr. I tillegg er det avgjørende at du er over 18 år.

En annen viktig faktor er at du ikke har gjeldsbetalinger i ditt navn. Med andre ord er det viktig at du ikke har noen betalingsanmerkninger når du søker om kortet.

Alle disse punktene blir vurdert av banken når de bestemmer om kredittkortet ditt skal godkjennes. Dermed gjennomfører Norwegian Bank en sjekk av din historie og kreditt.

card

Cartão de Crédito

Bank Norwegian

Raskt Enkelt

Rentefrihet inntil 45 dager – Inntil 150 000 kroner i kreditt!

Você será redirecionado a outro site

Bli kjent med et annet alternativ: Trumf Visa

Nå som du har fått en dypere forståelse av det norske kredittkort som tilbys av Bank Norwegian, kan du dra nytte av muligheten og sende inn din søknad så snart som mulig.

På den annen side, hva med å utforske andre økonomiske muligheter rundt om i verden?

Derfor presenterer vi Trumf Visa.

Bank Norwegian cartão de créditoTrumf Visa
Årsgebyr0 kr0 kr;
Kredittramme100.000 kr100.000 kr;
Effektiv rente24,4%27,19%;
FordelCashPoints-systemet ved kjøp; Reiseforsikring; Dagligvareforsikring; Ingen skjulte gebyrer.Reiseforsikring; bonuser på kjøpene dine.

Sjekk ut flere detaljer nedenfor og i vår eksklusive gjennomgang!

Trumf Visa

Kredittkort Trumf Visa: Oppdag fordelene

Trumf Visa kredittkort er en mulighet for de som er hyppige kunder hos NorgesGruppen, da bonusene er ganske belønnende!

Em Alta

content

Conheça o cartão de crédito Activo Bank

Quer um cartão cheio de benefícios, como programa de pontos e promoções em parceiros? Conheça tudo sobre o cartão de crédito Activo Bank!

Continue lendo
content

Crédito Pessoal moey!: como solicitar?

Quer saber como solicitar o o crédito pessoal do banco moey!? Você pode fazer o pedido através do sítio e do app sem burocracias!

Continue lendo
content

Programa Apoiar Gás 2022: o que é?

Se sua dúvida é sobre o que é o Programa Apoiar Gás 2022, saiba que este projeto custeia parte do gasto de empresas com a conta do gás.

Continue lendo

Você também pode gostar

content

Contrato de mediação imobiliária: saiba tudo sobre

O contrato de mediação imobiliária é muito importante para quem está fazendo alguma transação envolvendo imóveis! Veja como funciona.

Continue lendo
content

Como aderir ao Cartão Bankinter Gold: facilite sua vida agora sem trocar de banco!

É possível aderir ao cartão Bankinter Gold pela internet e sem abrir conta. Apresente os documentos e receba em sua morada!

Continue lendo
content

Cartão EDP Charge: como funciona?

Descubra como o cartão EDP Charge funciona! Recarregue o seu veículo em postos públicos e ganhe 20% de desconto!

Continue lendo