Cartões

Banca Transilvania STAR Gold: o recenzie a cardului pe care îl așteptai!

Cu cardul de credit Mastercard Gold BT, beneficiezi de oportunități de plată în rate fără dobândă și multe altele! Așa că vino să vezi detaliile exclusive!

Anúncios

Explorează Luxul Financiar cu STAR Gold de la Banca Transilvania!

Banca Transilvania STAR Gold
Banca Transilvania STAR Gold: o review a cardului pe care îl așteptai! Origine: Banca Transilvania

Descoperă o revoluție în experiența ta financiară cu review-ul nostru al Cardului de Credit STAR Gold de la Banca Transilvania. Mai mult decât un card, este pașaportul tău către o lume de beneficii excepționale.

card

Card de credit

Banca Transilvania STAR Gold

Rapid Simplu

Până la 18 rate fără dobândă în peste 20.000 de magazine partenere STAR!

Você será redirecionado a outro site

Imaginează-ți să ai acces exclusiv la Business Lounges în aeroporturi, asigurare de călătorie internațională și posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă în mii de locații. Fără taxe la tranzacții, acest card redefinește libertatea financiară.

Taxa anuală200 ron
Deducerea taxei de emitere100 ron
Rata dobânzii fixe a băncii24,00%
BeneficiiÎmpărțirea în până la 12 rate fără dobândă; comision în magazine; Acces prioritar în aeroport;

Pe lângă asta, este un card care se potrivește diferitelor profiluri de clienți. În plus, este foarte ușor de obținut. Într-un timp scurt, poți pleca cu al tău! Și mai mult: primești 10 puncte Star la prima ta cumpărătură! Curios?

Continuă lectura pentru a dezvălui toate detaliile extraordinare și află cum să-ți ridici experiența financiară. Gata să trăiești luxul? Află mai mult și solicită acum.

Banca Transilvania STAR Gold review: o privire mai atentă!

În acest review îți arătăm că cardul Banca Transilvania STAR Gold este extrem de funcțional și plin de beneficii unice. Poți, de exemplu, să folosești cardul pentru cumpărăturile tale online și să primești puncte în schimb.

Aceste puncte pot fi schimbate pe beneficii. De altfel, imediat ce te înregistrezi, primești un bonus de 10 puncte Star pentru a le utiliza pe card în locații comerciale! În plus, nu plătești comisioane pentru cumpărături!

Un alt aspect fundamental al acestui card este limita care poate ajunge până la 50.000 de lei și care beneficiază de 55 de zile de grație, ceea ce este excelent pentru economisire.

Mai multe informații despre card

În plus, poți efectua cumpărături cu cardul tău în mod divizat, în rate, și să rambursezi banca lunar în funcție de interesul tău.

Astfel, cardul Banca Transilvania STAR Gold nu percepe dobânzi pentru cumpărăturile în rate, atât timp cât plătești suma până la data limită lunară, adică pe 25 ale fiecărui lună.

Pe de altă parte, în caz contrar, va trebui să plătești o taxă de 24% dobândă, ceea ce nu este ieftin. Așa că fii mereu atent să respecți termenele bancare ale acestui card!

Banca Transilvania STAR Gold review: merită?,

Banca Transilvania STAR Gold
Explorează Luxul Financiar cu STAR Gold de la Banca Transilvania! Origine: Banca Transilvania

Pentru a afla dacă cardul merită cu adevărat, este necesar să cunoști mai multe despre profilul tău de consum și nevoia ta de a adera la un card de credit. În primul rând, este vorba despre un card cu beneficii.

În plus, percepe o sumă relativ mare pentru utilizare. Cu alte cuvinte, este necesar să folosești beneficiile în așa fel încât suma percepută pentru taxele de anuitate și de aderare să fie compensată.

Prin urmare, acesta este un card potrivit pentru cei care doresc să călătorească în străinătate, să facă achiziții internaționale și să profite de beneficiile schimbului de puncte. Astfel, mai presus de toate, trebuie să cheltuiți!

Beneficii

Cu alte cuvinte, în acest review prezentăm principalele avantaje ale cardului Banca Transilvania STAR Gold. În primul rând, acesta oferă o asigurare completă pentru călătoriile în străinătate.

Ai o asigurare de 50.000 de euro pentru cheltuieli medicale, legale și chiar în caz de deces. În plus, asigură 1.000 de euro în caz de pierdere a documentelor, 500 de euro pentru bagajele întârziate și 300 de euro în cazul întârzierii zborului.

Aceste beneficii sunt disponibile doar dacă ai cheltuit cel puțin 300 de lei pe card în cele trei luni precedente călătoriei programate. În plus, accesul la lounge-urile din diferite aeroporturi este garantat.

Dezavantaje

Banca Transilvania STAR Gold
Banca Transilvania STAR Gold: o review a cardului pe care îl așteptai! Origine: Banca Transilvania

În acest review, este ușor să observăm că principalul dezavantaj al cardului Banca Transilvania STAR Gold este taxa de anuitate și taxa de emitere. Astfel, există alte bănci care oferă tarife mai mici.

În plus, cerințele pot părea puțin exagerate, dificultând accesul mai multor persoane. Mai mult, condițiile pentru a avea dreptul la asigurarea de călătorie pot fi considerate aspecte de luat în considerare.

Cu toate acestea, în general, beneficiile acestui card compensează cheltuielile dacă îl folosești în mod continuu.

Cum să solicitați cardul Banca Transilvania STAR Gold?

Pentru a încheia acest review, să descoperim ce aveți nevoie pentru a solicita cardul Banca Transilvania STAR Gold. După cum am menționat deja, cererea este foarte simplă și o puteți face fără dificultăți prin intermediul site-ului băncii.

Astfel, prima dată trebuie să intrați în contact cu banca. Pe pagina principală a site-ului, faceți clic pe “vezi oferta” legată de cardul dorit. Este important de menționat că există diferite opțiuni cu diverse beneficii.

Apoi, completați datele în câmpul din partea dreaptă cu numele dvs., numărul de telefon și cel mai bun moment pentru contact. Apoi, trimiteți cererea. Echipa va lua legătura pentru a vă oferi mai multe informații și pentru a calcula limita dvs. disponibilă.

card

Card de credit

Banca Transilvania STAR Gold

Rapid Simplu

Până la 18 rate fără dobândă în peste 20.000 de magazine partenere STAR!

Você será redirecionado a outro site

Cerințe

În plus, există câteva cerințe pentru a începe să utilizați cardul. În primul rând, ar trebui să aveți un venit minim de 4.000 de lei. Cu alte cuvinte, acest lucru trebuie să fie dovedit la bancă.

Mai mult, la locul actual de muncă, este necesar să fiți angajat de cel puțin 3 luni. Și, în al treilea rând, trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a face o cerere pentru cardul Banca Transilvania STAR Gold!

Descoperiți o altă opțiune: Card de credit ING România!

V-a plăcut să aflați în review-ul nostru toate detaliile despre cardul de credit Banca Transilvania STAR Gold? Atunci, profitați și solicitați-vă cardul exclusiv!

Dar, dacă ați considerat tarifele prea mari, ce-ar fi să aflați despre alt card? Așa că veniți să verificați mai multe detalii despre cardul de credit oferit de Banca ING din România. Acesta oferă facilități pentru cei care vor să cumpere!

Banca Transilvania STAR GoldCartao de crédito ING Romênia
Taxa anuală200 ron0 ron (virtual)
Deducerea taxei de emitere100 ron0 ron (virtual)
Rata dobânzii fixe a băncii24,00%25%
BeneficiiÎmpărțirea în până la 12 rate fără dobândă; comision în magazine; Acces prioritar în aeroport;Rate cu 0% dobândă pentru parteneri; Rambursare; Refinanțare;

Așadar, verificați review-ul nostru, consultați informațiile exclusive pentru a adera la cardul ING. Mai mult, am pregătit și un ghid pas cu pas pentru ca voi să nu vă pierdeți în momentul aderării! Deci, veniți să aflați mai mult!

ING Credit Card

Cardul de credit ING România: recenzia pentru libertate financiară!

Descoperă recenzia cardul de credit ING România și facilitează fiecare achiziție, fie că este vorba de magazine locale sau internaționale!

Em Alta

content

Cartões WiZink: confira as vantagens de cada tipo e saiba qual escolher

Os cartões Wizink oferecem a função crédito e bandeira Visa Internacional. Conheça cada um deles e veja qual o mais adequado para você!

Continue lendo
content

Conheça a conta digital da N26 Metal e seus benefícios!

A conta N26 Metal dá acesso a diversos tipos de seguro, cobertura médica emergencial, saques e transferências! Conheça mais vantagens.

Continue lendo
content

Cadastro NISS Digital: O que é e como pedir?

Todo cidadão estrangeiro que mora em Portugal deve fazer seu cadastro digital NISS. Assim, pode usufruir de todos os direitos trabalhistas!

Continue lendo

Você também pode gostar

content

Crédito Habitação BPI: para comprar, construir ou reformar

O Crédito Habitação BPI pode ajudar você a tirar do papel o sonho de comprar, construir ou reformar sua casa! Conheça tudo sobre ele.

Continue lendo
content

Conheça o cartão de crédito EuroBic Soft

O cartão de crédito EuroBic Soft conta com bandeira Visa e a tecnologia de pagamento por aproximação. Conheça aqui mais vantagens!

Continue lendo
content

Rendas de Casa: como está o mercado em 2023?

Queres saber como está o mercado de rendas de casa em 2023? Os valores subiram muito, mas o travão estabelecido pelo governo pode ajudar!

Continue lendo