Cartões

Banca Transilvania Flying Blue Premium: descoperiți beneficiile acestei cărți de credit!

Cărțile de credit Flying Blue oferă două categorii, iar aici vom vorbi despre premium și toate avantajele sale exclusive. Adunați mile, obțineți reduceri și călătoriți în siguranță folosind unul dintre cele mai bune carduri oferite de Banca Transilvania. Vino să afli mai multe!

Anúncios

Cardul BT Flying Blue Premium oferă mile generoase, acces VIP și o experiență de călătorie fără egal

Banca Transilvania Flying Blue Gold
Banca Transilvania Flying Blue Premium: descoperiți beneficiile acestei cărți de credit! Origine: Banca Transilvania

Explorează un nou nivel al călătoriilor cu Cardul Flying Blue Premium de la Banca Transilvania. Acesta nu este doar un card; este pașaportul tău către o călătorie excepțională.

card

Card de credit

Banca Transilvania Flying Blue Premium

Simplu Rapid

2 mii de mile la prima tranzacție; De la 1,3 mile la 2 mile pentru fiecare 5 lei cheltuiți!

Você será redirecionado a outro site

Imaginează-ți să depășești așteptările cu avantaje precum asigurare de călătorie gratuită și plata în rate fără dobândă. Extraordinarul te așteaptă! Descoperă cum fiecare leu cheltuit poate deveni o amintire de neuitat.

Taxa anuală200 lei
Deducerea taxei de emitere150 lei
Rata dobânzii fixe a băncii24%
Beneficii2 mii de mile la prima tranzacție; De la 1,3 mile la 2 mile pentru fiecare 5 lei cheltuiți; Acces la sălile VIP; Asigurare de călătorie.

Nu rata șansa de a te îmbarca în această aventură. Află mai mult acum și transformă-ți călătoriile într-adevăr excepționale cu Cardul BT Flying Blue Premium. Descoperă avantajele și dezavantajele!

Banca Transilvania Flying Blue: o privire mai atentă!

În primul rând, există două modele de card Flying Blue de la Banca Transilvania, Classic și Premium. Cu toate acestea, vom discuta doar despre caracteristicile Premium, cel mai bun din gamă.

Acest card este destinat celor care cheltuiesc mult și fac achiziții internaționale. De exemplu, primești 2.000 de mile imediat ce efectuezi prima ta tranzacție cu cardul.

Aceste mile pot fi folosite pentru alte călătorii. În plus, Flying Blue se asigură că ai asigurare de călătorie și poți plăti cumpărăturile în rate ușor și, în unele cazuri, complet fără dobândă!

Banca Transilvania Flying Blue: merită?

Banca Transilvania Flying Blue Gold
Banca Transilvania Flying Blue Premium: descoperiți beneficiile acestei cărți de credit! Origine: Banca Transilvania

Pentru a afla dacă un card merită cu adevărat, este important să cunoști obiceiurile tale de consum și să înțelegi de ce îți dorești un card nou. Fiecare card are particularitățile sale.

Prin urmare, înainte de toate, analizează-ți realitatea financiară și compară diferite tipuri de carduri înainte de a alege un card în mod brusc!

Astfel, Cardul Flying Blue Premium de la Banca Transilvania este recomandat pentru cei care iubesc să călătorească și să facă achiziții frecvente. Cu alte cuvinte, vei putea beneficia de diferitele avantaje pe care le oferă cardul.

Avantaje

Cu Flying Blue Premium de la Banca Transilvania, poți beneficia de diverse avantaje, cum ar fi acumularea de mile. În plus față de milele gratuite primite la prima ta cumpărare, există și alte beneficii.

Dacă folosești cardul măcar o dată pe lună, valabilitatea milelor tale crește. De asemenea, poți primi 1,3 mile pentru fiecare 5 lei cheltuiți în România. Cu toate acestea, dacă cumpărăturile sunt internaționale, rata este de 1,5 mile.

În plus, dacă faci cumpărături cu produse AIR FRANCE, KLM sau TAROM, primești 2 mile la fiecare 5 lei și poți plăti în rate fără dobândă! Deoarece vorbim despre călătorii, bucură-te de accesul VIP la sălile exclusiviste din aeroporturi.

Dezavantaje

Banca Transilvania Flying Blue Gold
Cardul BT Flying Blue Premium oferă mile generoase, acces VIP și o experiență de călătorie fără egal. Origine: Banca Transilvania

Pe de altă parte, acest card are și câteva aspecte de luat în considerare înainte de a decide să îl obții. De exemplu, anualitatea și taxa de emitere sunt destul de ridicate, ceea ce poate fi un dezavantaj pentru tine.

Un alt aspect important este rata dobânzii de 24%, care poate duce la o datorie semnificativă dacă începi să îți plătești cumpărăturile în rate prea des. Această procentaj este destul de ridicat.

În plus, cerințele cardului pot limita accesul, făcând posibil să nu ai dreptul să te alături programului. Pentru a rezolva această dilemă o dată pentru totdeauna, să descoperim cum poți face solicitarea ta?

Cum să solicitați cardul Banca Transilvania Flying Blue?

Prin urmare, este important să știi că solicitarea cardului Banca Transilvania Flying Blue Premium este mai simplă decât îți poți imagina. Așadar, primul pas este să accesezi site-ul băncii!

Pe pagina de start, apasă pe “personal”, apoi accesează fila cu carduri și găsește Flying Blue-ul care îți stârnește interesul. Apoi, completezi un formular online cu datele tale și informațiile necesare.

Vei primi un apel de la un agent al băncii. Apoi, tot ce trebuie să faci este să mergi la o agenție BT cu documentele tale. În cele din urmă, când cardul va fi emis, vei primi un mesaj text pentru a-l ridica!

card

Card de credit

Banca Transilvania Flying Blue Premium

Simplu Rapid

2 mii de mile la prima tranzacție; De la 1,3 mile la 2 mile pentru fiecare 5 lei cheltuiți!

Você será redirecionado a outro site

Cerințe

Primul criteriu esențial pentru a solicita cardul Flying Blue Premium de la Banca Transilvania este să fii rezident al României. În plus, trebuie să fii membru al programului Flying Blue pentru a beneficia de avantaje.

Un alt element important este să ai o venit lunară de cel puțin 4.000 de lei! Și trebuie să fii angajat în actualul loc de muncă de cel puțin trei luni. Toate aceste informații trebuie să fie confirmate cu documente.

De asemenea, nu trebuie să ai nicio întârziere cu alte împrumuturi în numele tău. Chiar dacă poate părea dificil, obținerea cardului Flying Blue reprezintă o oportunitate unică de economii și avantaje.

Descoperiți o altă opțiune: Cardul de credit Banca Transilvania STAR!

Acum, că sunteți deja familiarizat cu detaliile cardului Flying Blue de la Banca Transilvania, profitați și faceți-vă solicitarea pentru a beneficia cât mai curând de milele dvs.

În plus, în cazul în care sunteți interesat, puteți descoperi și alte carduri din România și să comparați avantajele și dezavantajele lor. Astfel, puteți alege cel mai bun card pentru achizițiile dvs.

Banca Transilvania Flying Blue PremiumBanca Transilvania STAR Gold
Taxa anuală200 lei200 lei
Deducerea taxei de emitere150 lei100 lei
Rata dobânzii fixe a băncii24%24,00%
Beneficii2 mii de mile la prima tranzacție; De la 1,3 mile la 2 mile pentru fiecare 5 lei cheltuiți; Acces la sălile VIP; Asigurare de călătorie.Împărțirea în până la 12 rate fără dobândă; comision în magazine; Acces prioritar în aeroport;

Prin urmare, vă prezentăm Cardul Star Gold de la aceeași bancă! Aflați câteva avantaje și descoperiți mai multe în detaliu!

Banca Transilvania STAR Gold

Banca Transilvania STAR Gold: o recenzie a cardului pe care îl așteptai!

Cu review-ul cardului Banca Transilvania STAR Gold, vei înțelege de ce este ideal pentru cei care călătoresc frecvent!

Em Alta

content

Como solicitar o crédito pessoal CrediJet ©?

Aprenda aqui como solicitar o Crédito CrediJet © de forma rápida e segura e sem sair de casa! Confira aqui o passo a passo.

Continue lendo
content

O que é salário líquido? Entenda melhor os seus ganhos e rendimentos

Veja o que é o salário líquido e como ele é calculado. Esse valor corresponde a sua remuneração após uma série de descontos!

Continue lendo
content

Como solicitar o cartão Netshoes? Veja aqui!

Para fazer o cartão de crédito Netshoes, você precisa acessar a página oficial e realizar a adesão online! O processo é rápido, veja aqui.

Continue lendo

Você também pode gostar

content

Como fazer dinheiro com a internet? Descubra os melhores métodos!

Se quer fazer dinheiro na internet, saiba que existem opções para todos os gostos como se arriscar com apostas ou escrever em blogs!

Continue lendo
content

Como solicitar o cartão Millennium BCP Classic?

Quer saber como solicitar o cartão Millennium BCP Classic? Clica aqui e veja o passo a passo de como solicitar agora mesmo, sem sair de casa!

Continue lendo
content

Como solicitar o cartão de débito Jovem Novo Banco?

Veja como solicitar o cartão de débito Jovem Novo Banco e obtenha uma série de vantagens, como anuidade grátis e cobertura internacional!

Continue lendo