Laster inn den beste anbefalingen for deg...

Er du på jakt etter et kort som gir belønninger og bonuser for kjøpene dine?

Med Trumf Visa Credit Card sparer du med et årlig gebyrfritt kort og gode betingelser for daglige kjøp!

Anúncios

Oppdag kraften i å spare med Trumf Visa! Når du bruker det i NorgesGruppen-butikker som Kiwi og Spar, nyt en eksklusiv bonus på 2% på alle kjøp, som kan øke til utrolige 4% på spesielle dager. I tillegg, få 0,5% bonus på andre transaksjoner og dra nytte av eksklusive tilbud fra partnere som Apple, Miinto og CDON. Med gratis forsikringer, inkludert reise- og avbestillingsdekning, gir Trumf Visa trygghet i alle dine reiser. Bli medlem av Trumf nå og gjør kjøpene dine om til uimotståelige belønninger, og maksimer økonomien din ved hver transaksjon!

card

Você permanecerá no mesmo site

Sjekk noen av de utallige fordelene ved å søke om Trumf Visa Credit Card!

Gebyrfritt årlig
God kredittgrense
Reiseforsikring
Bonus på spesifikke kjøp

Você permanecerá no mesmo site

Hva med å dykke dypere inn i fordelene og ulempene med Trumf Visa Credit Card? Dette kortet er laget for å hjelpe deg med dine daglige transaksjoner i Norge!

Unike fordeler og fordeler

  • Generøse bonuser: Få bonuser på opptil 4% på alle kjøp i NorgesGruppen-butikker ved å betale med Trumf Visa. Dette betyr betydelige besparelser på dine vanlige dagligvareutgifter.
  • Fordeler i andre transaksjoner: I tillegg til bonusene i partnerbutikkene, tilbyr Trumf Visa en bonus på alle andre transaksjoner, slik at du kan samle belønninger på en rekke daglige kjøp.
  • Integrerte forsikringer: Nyt gratis forsikringer, inkludert reise- og avbestillingsdekning. Ved å betale mer enn halvparten av reisekostnadene med Trumf Visa får du et ekstra lag med beskyttelse for reisene dine, noe som gjør opplevelsene dine tryggere og mer bekymringsløse.

Ulemper og ting å vurdere

  • Begrensning av bonuser hos konkurrenter: Trumf Visa gir eksklusive bonuser i spesifikke butikker. Dette kan være en ulempe for de som pleier å handle i supermarkeder utenfor nettverket av partnere som tilbys av kortet.
  • Høy rentesats: Trumf Visa-kortet har en relativt høy rentesats. For de som bærer saldoer må de økonomiske kostnadene raskt akkumuleres, og det er viktig å vurdere evnen til å betale i sin helhet hver måned.
  • Eksklusivitet for Trumf-medlemmer: Trumf Visa er reservert for medlemmer av Trumf-programmet. Hvis du ikke er medlem, kan det være nødvendig å melde seg på programmet før du søker om kortet. Dette kan være en hindring for de som ikke ønsker å delta i et ekstra lojalitetsprogram.

Det er bra å være oppdatert på detaljene om riktig kort, ikke sant? Dette er den mest effektive måten å bestemme om dette er et levedyktig alternativ for deg eller ikke!

Ved å bruke Trumf Visa i NorgesGruppen-butikkene, får du en bonus på 2%, som kan øke til 4% på spesielle dager. I tillegg mottar du 0,5% bonus på andre transaksjoner, unntatt kjøp fra NorgesGruppen-konkurrenter.

Kortet tilbyr eksklusive tilbud fra partnere som Apple, Miinto og CDON. I tillegg kan du glede deg over gratis forsikringer, inkludert reise- og avbestillingsdekning.

Ja, Trumf Visa kan brukes overalt der Visa-kort aksepteres, og gir bekvemmelighet både lokalt og internasjonalt.

Nå som du allerede har fått litt informasjon om Trumf Visa Credit Card, hvorfor ikke dykke dypere? Så kom og sjekk gjennomgangen vi har forberedt. På denne måten kan du oppdage mer om fordelene med kortet.

I tillegg kan du finne ut hvordan du enkelt kan bli med, uten å forlate hjemmet! Vil du dra nytte av alle fordelene med Trumf Visa? Så kom og sjekk all informasjon.

Trumf Visa

Kredittkort Trumf Visa: Oppdag fordelene

Trumf Visa kredittkort er en mulighet for de som er hyppige kunder hos NorgesGruppen, da bonusene er ganske belønnende!

På den annen side, hva med å bli kjent med et annet norsk kort? Bank Norwegian Credit Card er også et flott alternativ med null årlig avgift og et uimotståelig cashback-system! Kom og finn ut hvordan det fungerer, se gjennom vår omtale!

Bank Norwegian kredittkort

Kredittkort fra Bank Norwegian: Oppdag fordelene

Bank Norwegian kredittkort er en mulighet til å endre måten du håndterer økonomien din på med rimelige fordeler!

Em Alta

content

Como solicitar o crédito consolidado eLoan?

Precisa de dinheiro extra? Aprenda como contratar o crédito eLoan de forma simples e rápida, sem sair de casa, e economize!

Continue lendo
content

Conheça a conta digital da N26 e seus benefícios!

A conta N26 possui vantagens como transferências grátis, atendimento via chat no app, além de não ter taxas de manutenção. Conheça mais!

Continue lendo
content

Conheça a Skrill: receba, envie e faça pagamentos com a carteira digital

Entenda o que é Skrill, como funciona e as vantagens de aderir à carteira digital multimoeda que permite mais de 100 métodos de pagamento.

Continue lendo

Você também pode gostar

content

Recrutamento Naterial: novos postos de trabalho!

Para trabalhar na Naterial é necessário passar pelo recrutamento! Assim, acesse o site da Leroy Merlin, confira as vagas e se cadastre!

Continue lendo
content

Como solicitar o Crédito pessoal Millennium BCP?

A solicitação do crédito pessoal Millennium BCP é feita de forma online e a resposta chega em até 24 horas. Veja como pedir o seu!

Continue lendo
content

Cartão EuroBic Classic ou EuroBic Soft: qual o melhor?

Cartão EuroBic Classic ou EuroBic Soft? Ambos têm bandeira Visa e cobertura internacional, mas contam também com vantagens exclusivas. Veja!

Continue lendo